Kontrast:

Konferencja z okazji Dnia Czekolady

Koło Naukowe Set Point Diet działające przy Instytucie Dietetyki PWSZ w Nysie serdecznie zaprasza na konferencję z okazji Dnia Czekolady. Konferencja odbędzie się 5 maja 2014 r. o godz. 10.00 w sali 13 D (budynek Collegium Medicum, ul. Ujejskiego 12).

 

W programie:

  • 10.00 – 10.05 – przywitanie przybyłych gości, uroczyste otwarcie konferencji przez Panią dr Beatę Całyniuk – opiekuna studenckiego koła naukowego Set Point Diet.
  • 10.10 – 10.30 – wykład - dr Beata Całyniuk – SŁODYCZE – JEŚĆ CZY NIE JEŚĆ?
  • 10.35 – 10.55 – wystąpienie Pani Moniki Strąk - właścicielki muffiniarni-kanapkarni ,,Fanaberia’’ w Nysie. ZASTOSOWANIE CZEKOLADY W SWOICH WYROBACH.
  •  11.05 – 11.25 – pokaz carvingu – Piotr Zając - zdobywca IX miejsca w II Carvingowych Mistrzostwach Polski Juniorów, student PWSZ w Nysie.
  •  11.35 – 11.55 – wystąpienie Pani Danuty Żubrzyńskiej - przedstawiciela Spółdzielni Pracy ,,Cukry Nyskie’’ - ZASTOSOWANIE CZEKOLADY W WYROBACH ,,CUKRÓW NYSKICH’’.
  • 12.00 – 12.20 – ogólne informacje o czekoladzie – krótki wykład studentek z koła naukowego Set Point Diet: Aleksandra Ganczar, Marzena Kałużna.
  • 12.25 – 12.45 – konkurs z nagrodami.
  • 12.50-13.00 – zakończenie konferencji, uroczyste wręczenie podziękowań zaproszonym gościom; wyłonienie zwycięzców konkursu.

 Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych:

Studenckie Koło Naukowe
,,SET POINT DIET’’

Opublikowano: 28-04-2014

 




REKRUTACJA na studia:  77 4474849
Budynek A, ul. Chodowieckiego 4, sala 210

rekrutacja.pans.nysa.pl




Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Nysie © 2022. Kontakt z webmasterem, napisz do: Adam Dudek , Łukasz Wąsik